Det skal være smukt og fungere godt

Hver enkelt indretter sit værelse sammen med  sin kontaktperson og mor og far er velkomne med gode ideer

Der er mange årsager til, at børn og unge flytter ind i Camillehusene. Vi lægger  vægt på, at have et godt samarbejde med mor og far og øvrige voksne i barnet og den unges netværk. Så vi sammen tilrettelægge den bedst mulige indsats. Sammen, har vi mange oplevelser og det er vigtigt, at gemme på gode minder. Så alle har mange fotoalbum, film og skriflige fortællinger.

Børnenes alder og køn
I dag bor der 7 piger og 14 drenge i Camillehusene med en aldersspredning hvor to er 6 år, en er 9 år, 3 er 10 år, to er 13 år, 6 er 14 år, tre er 15 år, en er 17 år,  en er 19 år, to er 20 år. 

Kommunalt samarbejde
Vi samarbejder med mange kommuner, hvor hver kommune udarbejder  Handleplan for opholdet i Camillehusene og vi arrangerer en gang om året møde for sagsbehandler og forældre. Her fremlægger vi en skriftlig Status- og Indsatsplan. Hvor vi gør status på året der er gået og opstiller nye mål. Alt efter børnene og de unges muligheder og interesser, deltager de selv i sine møder.  

Vi tilbyder plads til børn og unge fra Region Hovedstaden, såvel som fra hele landet. På nuværende tidspunkt har vi børn og unge fra Albertslund, Rudersdal, Hvidovre, Lyngby-Taarbæk, Høje-Taastrup, Gentofte, Ishøj, Furesø, Ballerup Tårnby, Frederiksberg, Gladsaxe og Frederikssund.